Hoe gaat het nu met mij?

Oh, het is zo lang geleden dat ik nog is een artikel heb geschreven. Ik mis het bloggen zo hard, maar ik heb gewoon weg geen tijd. Ik zit nu al zo’n maand in het 4de middelbaar en ik zit in de richting wetenschappen. Het is zo zwaar, maar ik vind het leuk! Ik ben blij dat mijn punten wat beter zijn dan met de examens, maar ik ben er nog niet blij mee. Ik doe zo mijn best en toch slaag ik er niet in om voor elke toets erdoor te zijn.
Wiskunde en Frans zijn mijn probleem vakken. Het probleem bij wiskunde is denk ik hoe de leerkracht haar toetsen geeft. Ik snap alles, ik hermaak oefeningen maar als de toets er dan is begin ik te stressen en twijfel ik aan mijzelf,. Haar toetsen zijn op tijd, voor een kleine toets krijgen we maar 10/15 minuten en voor een herhalingstoets zegt de leerkracht dat we een lesuur krijgen, maar dan geeft ze eerst 20 minuten over en is er nog maar een half uur over. Ik denk dat ik een soort van faalangst heb.

Hmmm, ik hoop dat ik wetenschappen kan verder doen want de richting interesseert mij maar vooral biologie, chemie, Engels en Nederlands doe ik graag! Binnen 2 weekjes is het vakantie en dan ga ik er ook volop van genieten, en is denken hoe ik het beste kan studeren.

Natuurlijk ga ik niet stoppen met bloggen, maar ik ga artikels schrijven als ik er zin voor heb. Zoals dit artikel, dit kwam uit mijzelf. Dit was geen verplicht artikel, het is nu 10:34 uur dus ik denk dat ik mijn computer ga aflsuiten en zal beginnen voor school!

 

Geniet van jullie weekend!
Margot xxx

Één reactie op “Hoe gaat het nu met mij?

  1. Wat vervelend dat je wiskunde docent niet fijn is. Dat helpt absoluut niet mee om goede cijfers te scoren. Ik zou ook verschrikkelijk slecht presteren onder tijdsdruk. Hopelijk gaat het jou toch beter af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *