Kerstcadeaus 2014!

Kerst is ondertussen al gepasseerd en oudjaar is in zicht! Kerst was zo leuk, en het leukste vond ik zoals elk jaar de kadootjes! Ik lees/kijk zelfs graag naar wat andere bloggers hebben gekregen, dus ik dacht : “waarom laat ik jullie niet zien, wat ik heb gekregen?”

DSC_0070

Ik ben zo blij met alles wat ik heb gekregen. Ik had echt niet verwacht dat ik een Casio horloge en een Tangle Teazer zou krijgen, en zeker niet van mijn zus, want ik had het helemaal niet gevraagd! Ik had wel een klein vermoeden dat ik de parfum ging krijgen van mijn ouders, omdat ze wisten dat ik die al een tijdje wil hebben! De Starbucks-tas heeft een iets oudere look, maar dat is normaal want hij komt uit de eerste Starbucks winkel in Seattle!

kerst

Geniet van jullie oudjaar en ik zie jullie terug in 2015! 😀

Liefs,
Margot

 

Één reactie op “Kerstcadeaus 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *