HOZIER IN CONCERT

De laatste schoolweken waren vrij druk, maar op 26 januari was er toch nog wat tijd voor ontspanning. Ik ging die dag namelijk naar het concert van Hozier. Het was een heel fijn concert samen met Florinda, mijn zus en mijn ouders!

Processed with VSCOcam with hb2 preset

Doordat Hozier een bekend persoon is en ik staanplaatsen had, dacht ik dat we wel op tijd moesten vertrekken om een goed zicht te hebben. De deuren gingen open om 18:30, wij kwamen aan rond 18:15 en wat bleek? Er stonden nog niet zoveel mensen. Natuurlijk was ik daardoor heel gelukkig en wist ik dat we nog iets konden halen om te drinken en/of te eten.

ticket hozier

Het voorprogramma was Rhodes. Voor het concert  kon ik misschien één liedje van hem dus ik had niet al te hoge verwachtingen en ik was benieuwd. Maar Rhodes heeft mij verrast. Ik vind hem zo’n getalenteerde muzikant dat ik zo naar een concert van hem zou kunnen vertrekken.

Processed with VSCOcam with hb2 presetNa lang wachten en er zo hard hebben naar uitgekeken, kwam Hozier eindelijk het podium op. Met een hele band en een paar achtergrondzangeressen was het een meer dan geslaagde avond. Hozier en zijn band kreeg heel gemakkelijk het publiek mee en wat een gezellige show was het!

Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset Processed with VSCOcam with hb2 preset

Wat is jullie favoriete nummer van zijn CD? Ben jij naar één van zijn concerten geweest?

Liefs,
Margot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *