About the blog

Hallo,

Ik ben Margot, een 17 jarig meisje uit België. Ik ben deze blog opgestart omdat ik het bloggen miste. Ja, ik had hiervoor al een ( boeken )blog ik deed dat samen met mijn zus maar door tijdsgebrek zijn wij ermee gestopt. Deze blog bestaat sinds augustus 2011 en in het begin wist ik nog niet helemaal waarover ik moest of zou bloggen dus koos ik maar voor de naam ” tienerpraat “ zodat ik over vanalles en nog wat kan schrijven. Na 2,5 jaar heb ik ongeveer besloten waarover ik artikeltjes wil schrijven namelijk fashion en lifestyle.

Processed with VSCO with hb2 preset

Voor alles is een begin, en mijn nieuw begin is vandaag. Elke dag leer je iets bij, en dat doe ik ook.

Liefs,
Margot

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *